Tukang Taip

My photo
Kuala Lumpor, Malaysia
Perempuan kampung yang kasar dan panas baran. Tiada keayuan dan sedikit jakon. Sekian

16 March 2011

Bahana yang kau dapat diatas keBODOHan sendiri.

Pernah kau buat perkara yang mula-mula kau rasa seronok tapi akhirnya kau yang merana?Oh sudah mesti ramai yang pernah mengalaminye.hehe,Aku pun tak menafikan.

Gambar A


Suka upload gambar hot seperti gambarajah di atas?Tak kiralah dekat mana pun kau upload, My [____]? ,facebook,friendster atau mana sahaja yang kau boleh upload.Fenomena meng'upload' gambar hot yang  boleh nampak kedalaman 'Cleaveage' kau,Berapa besarnya 'boob' kau,dan betapa 'curvy' dan gebunya badan kau sememangnya berleluasa dikalangan pengguna internet ni,especially perempuan.Tak ketinggalan jugak aku suatu masa dahulu,time tu aku ligat dengan Myspace.Dah jangan nak sebuk cari gambar aku.Apa yang kita dapat dari menyumbang gambar-gambar 'hot' kita  terutamanya pada jantan-jantan 'pervert'? Takda pulangan yang baik pun, paling koman pun dapat "Serial stalker",dan kalau kau bertuah dapatlah "Serial killer" atau "Serial rapist".Seram kan?Macam dalam gambarajah A ni,aku adalah salah sorang yang menjadi mangsa atas kebodohan aku sendiri.bukan mangsa ape apa pun,cuma gambar aku dirembat dan disalahgunakan oleh makhluk-makhluk tertentu yang tak tahulah dapat apa,duit?tak mungkin. mungkin kepuasan.Ya! Bodohkan aku waktu tu?

Gambar-gambar yang dirembat tu diletakkan dalam laman-laman web tertentu untuk dijamu mata jantan-jantan 'pervert'.Wow! fofular lah kau nok!Komen-komen yang selalunya boleh kita lihat  tentunya "besarnya tek,Nak isap boleh" atau "Peh,i tak tahan tengok u ni,rasa nak main je.Jom" ataupun mereka tanpa segan silu terus bagi nombor telefon.Seram dua kali ganda.Tak begitu?Taubatlah aku dari terus lalai upload gambar gedik-gedik.Itu dulu,waktu muda-muda remaja.Sekarang,inilah aku apa adanya.Cewah! hehe.Moga berterusanlah imej aku sekarang,Amin!


Dan begitu jugak dengan kegiatan seks bebas dan merakam video intim."Make love" tanpa ikatan sah dikalangan remaja mahupun orang dewasa dekat Malaysia  ni bukan benda baru. kegiatan ini dah semakin menjadi-jadi. Kalau dulu-dulu,orang nak berjimak pergi duduk hutan belantara sane asal orang taktau.Tapi, sekarang macam dah jadi satu barah yang sangat kritikal. Orang-orang kita pada hari ni dah memang takde rasa malu nak berjimak di mana-mana tempat yang mereka suka.Bahkan macam bangga pulak melakukan seks dan merakam perbuatan seks mereka sendiri. Memang tak terkawal.Rakaman-rakaman ni memang senang nak dapat,terutamanya melalui internet,sekali klik berderet-deret senarai video.

Ini satu pengalaman seorang saudara jauh aku punya kawan.Memang dah jadi kes pun.Puncanya cukup simple, Si perempuan mengambil keputusan untuk memutuskan hubungan dengan si lelaki,tapi si lelaki tak mahu terima kenyataan dan mengugut si perempuan untuk menyebarkan video intim mereka di internet. Senang kan?Kalau orang dah tak mahu,tak perlu lak menggugut sebegitu rupa,memang takda akal punye orang.haih.

Saranan akulah kan, Kalau sape-sape pon yang berniat nak berhubungan intim atau kata lainnya 'Main',dan merakam detik memori keintiman korang tu, tak kiralah dalam ikatan yang sah ikatan ataupun tak, Lupakan jela niat korang tu. Tahu tak mengundang masalah?kesannya kau dapat same jugak macam dalam gambarajah A ;'Bahana yang kau dapat diatas keBODOHan sendiri'.dan yang untung sape?makhlok-makhlok pervert yang sangap tulah.Itulah akibatnya menggedik buat rakaman video,penyudahnya kita yang sengsara wahai Perempuan oi! Apa salahnya korang menolak niat mereka tu,sama ada cara baik,atau cara kasar.Si pervert tak hairan sikit pun kalau susuk tubuh mereka dijamah orang lain,dan kebanyakkan video lucah yang ada semua nampak perempuan saja,yang laki tak nampak muka.Bijak kan?Yang menjadi masalahnya pada si perempuan,mana nak letak muka sekiranya susuk tubuh kau dijamu mata lelaki-lelaki lain? "Kucing tolol mane yang tolak ikan" kan?Kalau video tu tersebar,yang paling malu adalah kau si perempuan.Bagi lelaki ape adehal? lagipun aurat lelaki bermula antara pusat hingga lutut.setakat bogel terus,'small matter' orang putih cakap.Bukan si perempuan tu je yang dapat malu,ahli keluarga, adik beradik dan saudare mare.Kau tak rasa bersalah?

Jadi,sebelum kau memutuskan nak merakam video intim korang,fikirlah akibatnya.Apa susah-susah nak rakam,simpan saje kenangan tu dalam kotak fikiran korang.Koman-Koman pun korang boleh edit sendiri pelakon,tukar ganti watak dan lokasi menggunakan imaginasi kau.Kalau rakam pakai video,mane boleh tukar-tukar dah kan?keh keh keh.

Benda-benda macam ni memang cepat je larisnya,yang pantas mendownload sudah tentu jantan-jantan pervert.Sedarlah wahai kite semua,benda tu semua benda yg tak berfaedah,kenape mesti nak rakam saat-saat macam tu,tak cukup ke dengan merasa nak ditambah pulak dengan merakam?Yang si perempuan pulak dengan rela membenarkan si lelaki merakam dengan sewenangnya,benda dah sedap semua pun pakai langgar je ,tak gitu?Yang si lelaki pulak,ape yang korang dapat dari semua tu?Cukup-cukup lah buat masalah.

Jadi dengan itu,aku mengingatkan pada semua juga pada diri aku sendiri jugak,sebelum bertindak membuat sesuatu,fikirkan dulu akibatnya.Kesannya ,berbaloi-baloi weh!


Jumpa dilain entry.Ciao!

7 comments:

speedrider said...

auwwwwwwww.. ain ada blog ghupenyer!!!!!!!!

Ainno M said...

haha siot mus.dendiam sudah.shhh

Anonymous said...

saya kawan speedrider. slim rider. baguih la ain nih. haha

ismail said...

tambahan.

kalau dah delete pon video/gambar hot/sexy/bogel/lucah tersebut dari henpon anda ....

time nak jual hp or trade in .... cuba jangan bagi sekali memori kad.

sebab .... kalau tak securely delete benda2 tersebut .. senang je nak retrieve balik ...

(camne nak delete secara secure .. ada software dia ... google lah)

aku sungguh tak percaya dengan orang2 kedai henpon itu .... trade in ambik harga dah la rendah .. pastu retrieve gambor2 lucah ... jual balik lah tuh kat pelanggan2 diorang .....

pendek kata aku sokong 100% jangan ambik gambar or video langsung perkara yang tak nak disebarkan ni.

hp tak guna elakkan dari trade in, kalau kena trade in jugak, buang memory card.

tak percaya ke? cuba beli hp 2nd ... try guna software tuk retrieve balik deleted data .... tengok lah sendiri apa yang ada ... lol ... ataupun beli memory card 2nd.

Ainno M said...

ade satu org tu ajar aku,kalao nak bagi semua file kite terdelete.dia suh masuk kan file2 besar,lagu ka cerita ka,sampai memori tu penuh.nanti automatik file kite yg sblm ni vanish truih.

bobemo said...

dunia yang serba canggih adakalanya bala menanti lau disalah gunakan..

Azroy Bin Kassim said...

i like this entry... u r matured women.. i like that..