Tukang Taip

My photo
Kuala Lumpor, Malaysia
Perempuan kampung yang kasar dan panas baran. Tiada keayuan dan sedikit jakon. Sekian

07 April 2011

Cemburu tak bertempat.

Dipetik dari Yahoo Messenger aku ;

' helo '

' ye sape neh ? can i help u '  macam kaunter pertanyaan pulak.haha

' u ni ***** ke? ' soalan pertama.

' aah i *****,kenape ek? ' aku pelik jugak.

' oh ,jadi u la perempuan sundal yang menggatal dengan bf i selama ni?'  WoW? sundal kene sedas.Apehal ?!

' Eh apehal plak ko nak kate aku sundal ni? Mane satu bf kau yang aku menyundal? ' kali ni dah takde i u , kau aku terus. Panas beb!

' Kalau bukan u menyundal u buat apa? sampai bf i dingin dengan i? btw bf i ********'

' ohhhhhh ni la gf ******** ' wakakakaka.patutlah pun meroyan macam kuda terencat.

' Apesal u gelak? u ingat i main-main ke? lepas ni jangan nak menggatal jumpa atau keluar dengan ******* got it bitch?'  Perrgh main kasar nampak.

' Ehhhhh apesal plak aku tak leh keluar dengan dia ,kau sape nak halang-halang?' Aku start panas,tapi cool.

' Sebab aku gf dia! takda lelaki lain ke kau nak menyundal sama? bf aku jugak,dah la hampir setiap minggu keluar.alasan dia keluar dengan family dengan cousin. bullshit! ingat i bodoh ke? dengan cousin pegang tangan bertepuk tampar. ntah-ntah da buat macam-macam. Bitch! ' Walauwehhhhhhhhh ini perempuan memang dasar membuta tuli. tunggu la aku sekolahkan kau saaat ja lagi.tunggu naa.

' Aku gelak sebab ko buat lawak, ape ke bangang ko jadik gf kalau sepupu bf sendiri pun ko tak kenal? Tulahhh bila bf kau ajak datang rumah kenal sedara-mara ,kau taknak bagi alasan macam-macam. Sekarang sepupu dia pun kau tak kenal.hahaha '  Aku da start gelak guling-guling.

' What the???? u cousin dia? ' mesti time tu muka perempuan ni dah terkulat-kulat menahan malu.

' Yela bitch! im his cousin.Lainkali nak serang siasat dulu latar belakang bf kau.Jangan main langgar je.Sekarang sape yang malu,kau jugak kan? .Memandangkan kau start serang aku membabi buta,maka aku banned kau dalam hidup aku.kalau boleh aku taknak sepupu aku dapat bini macam kau. Tata '




END




Ok,sebenarnya panjang lagi perbualan tu dan ending dia pun tak berapa nak good-good.Aku cuma nak cebiskan perbualan yang mana penting je.perbualan perempuan yang sempit otaknya.

Masih ada lagikah jenis-jenis perempuan seperti ini? Menuduh membabi- buta,tanpa siasat mana benar mana salah. Bukankah dalam perhubungan itu perlu ada sikap percaya-mempercayai? Memang suwey kenal orang macam ni.


7 comments:

afrohead said...

perghhh tabik untuk ending perbualan tersebut! hahaha!

*salute*

Perempuan Lanjut Usia said...

ending sebenar lagi lahanat. tp terpaksa dirahsiakan.wakakaka

LydSunshine said...

Tapi.... dgn kazen still bleh kawen kan? Tu pasal dia jeles kowt? Hehehe.. Ku agak ajew..

Perempuan Lanjut Usia said...

mmg boleh.tp dlm keluarga aku pantang kazen bercinte ngn kazen, lgpon kiteorg rapat dari kecik,mcm adik badik da.

crayon said...

hang curang ngan aku rupanya :(

mendatak hijau said...

sungguh mengancam ayat last...aku suka!!!!!!!!!!!!!

Azroy Kassim said...

amik dia sedas.. hahaha